REKO HUNDKURSER

Alla våra planerade kursstarter

Här har vi sammanställt alla fysiska kursstarter som vi har på gång just nu. Du kan läsa mer om varje kurs på deras egna sida i huvudmenyn under rubriken hundkurser. 

Alla kurser bygger på belöningsbaserade metoder där vi förstärker beteenden som vi vill ha, istället för att bestraffa beteenden vi inte vill ha. 
Vi arbeta i enlighet med modern forskning, vi har goda kunskaper och ser varje hund som den unika individ den är med egna erfarenheter och där med egna känslor och upplevelser. 

Hundkursstarter Våren 2023

Nose Work Fortsättning, steg 2 - Inomhus

Torsdag den 16 Mars kl. 18.30-20.00 (90 min per tillfälle)
6 tillfällen. 4 platser. Totalt 9 timmar.

 Datum: 16/3 + 23/3 + 30/3 + 6/4 + 13/4 + 20/4 
Anmälan till: [email protected]

Jag vill gå kursen!
Nose Work Nybörjare, steg 1 - Inärning & Behållare

Torsdag den xx xx kl. 18.30-20.00 (90 min per tillfälle)
6 tillfällen. 5 platser. Totalt 9 timmar.

 Datum: under senvåren
Anmälan till: [email protected]

Jag vill gå kursen!

Det ska vara enkelt att ha hund!

Att gå kurs och inspireras är en underbar känsla. Känslan av att man är på rätt spår och att man samtidigt njuter tillsammans gör inlärningen så mycket roligare, trevligare och snabbare!

Jag tror inte direkt på en specifik metod men använder mig alltid av belöningsbaserad träning. Det innebär att jag förstärker de beteenden jag vill ha istället för att bestraffa de beteenden jag inte vill ha.

Genom att hela tiden vara noga med att se vad jag VILL istället för vad jag inte vill, får jag en effektiv träning med ett gott resultat. Om hunden gör oönskade beteenden tar jag reda på orsaken och arbetar runt dem med en åter igen belöningsbaserad träning. Läs mer om vårt träningssätt här.

Små grupper vid fysiska kurser 
Vi har alltid små grupper i våra kurser så du får mer personlig tid per tillfälle.

Instruktörer
Thess
Thess är utbildad lärare, instruktör och tränare som själv tävlat i högsta klasserna i tävlingslydnad och agility. Thess håller kurser i nose work, första hjälpen, rallylydnad, tävlingslydnad, vardagslydnad, hundmöteskursen mm.

Emma
Emma är under utbildning till instruktör och har just nu hand om valpkurser och unghundskurserna. 

H-märkt av Sveriges Hundföretagare

Klicka Hundens Hundtrim är H-märkt av Sveriges Hundföretagare. 

Sveriges Hundföretagare, en branschorganisation grundad år 1983. Sveriges Hundföretagare enar hundföretagare med etiskt hundtänk, och hög kvalitet på sina tjänster och med modern och konstant uppdaterad kunskap inom hund