REKO HUNDKURSER

Gå till alla fysiska kursstarter

H-märkt av Sveriges Hundföretagare

Klicka Hundens Hundtrim är H-märkt av Sveriges Hundföretagare. 

Sveriges Hundföretagare, en branschorganisation grundad år 1983. Sveriges Hundföretagare enar hundföretagare med etiskt hundtänk, och hög kvalitet på sina tjänster och med modern och konstant uppdaterad kunskap inom hund

Det ska vara enkelt att ha hund!

Att gå kurs och inspireras är en underbar känsla. Känslan av att man är på rätt spår och att man samtidigt njuter tillsammans gör inlärningen så mycket roligare, trevligare och snabbare!

Jag tror inte direkt på en specifik metod men använder mig alltid av belöningsbaserad träning. Det innebär att jag förstärker de beteenden jag önskar istället för att bestraffa de beteenden jag inte vill ha.

Genom att hela tiden vara noga med att se vad jag VILL istället för vad jag inte vill, får jag en effektiv träning med ett gott resultat. Om hunden gör oönskade beteenden tar jag reda på orsaken och arbetar runt dem med en åter igen belöningsbaserad träning. Läs mer om vårt träningssätt här.

Små grupper vid fysiska kurser 
Vi har alltid små grupper i våra kurser så du får mer personlig tid per tillfälle. 

Vår kurser

Nedan listas de kurser vi erbjuder, du hittar dem också uppe i menyn under Hundkurse.. Söker du något annat var inte rädd för att kontakta oss, så ordnar vi en kurs helt i din smak. Klicka på den kursen du vill läsa mer om.

Sidan är under uppbyggnad, så går det inte att klicka på länken har inte kursen hunnit komma ut på sidan än men du kan anmäla dig via mail till: [email protected]

Valpkurser
Juniorkurser
Vardagslydnad
Koppel/Hundmöteskurs
Hanteringskurs

Planerade kursstarter

Pausa/Filtkurs
NoseWork
Rallylydnad
Tävlingslydnad
Hoopers
Smellerkurs
Cirkus/Klickerkurs