Boka Kloklippning

Tjänsterna (förutom drop-in) bokas genom att ringa/sma:a till 070-5563022 eller bokas direkt i salongen/butiken.
Vi använder oss av Millers klotång som vi tvättar och rengör mellan varje besök. Förutom sax kan vi även använda oss av filar eller slip vid behov.

All hantering sker med  vänliga händer och s.k.  frivillig hantering vilket är en metod där hunden har möjlighet att säga paus och där vi respekterar att hunden har olika erfarenheter ihopkopplade med olika känslor och det är okej.

En klo skall inte nudda marken/golvet när hunden står passiv. Hunden skall kunna välja att sätta i sin klo för att skapa kraft och tryck men i passivt läge skall klon vara fri i luften och hunden tyngd skall bäras på trampdynorna.

En hund som har långa klor bär sin vikt på klorna istället för trampdynorna och har lättare för att skapa problem med sina tåleder/artros i framtiden och har även åsikter om att klippa klorna då tåroten ömmar och är överbelastad.

Vi erbjuder 3 stycken olika  tjänster av Kloklippning.

DROP-IN Onsd. klockan 10-17, 
100 kr / besök, max 10 min.


Kloklippning 1a gången är för dig som aldrig besökt oss tidigare, som vill ha råd och tips men kanske inte har några direkta problem med klippningen i sig.
Kloklippning, 1a gången
200 kr, max 20 min.

Kloklipp mellan pälsvårdsbesök  är för våra pälsvårdskunder, som är välkomna att boka en kloklippning mellan pälsvårdsbesöken. Välkommen in under vår drop-in på Onsd. kl 10-17

PAKETERBJUDANDE
Du bokar första tiden här, resterade tider bokar vi tillsammans när vi träffas.

Kloklippning för ombörjare är ett paket vi erbjuder där vi börjar om från början med att ändra känslan och inställningen till att hålla i tassen och hålla i en klotång samtidigt. 
Kloklippningspaket, med hanteringsproblematiker, 4 besök á 30 min
990 kr

Tjänsterna (förutom drop-in) bokas genom att ringa/sms:a till 070-5563022 eller bokas direkt i salongen/butiken.