Boka Kloklippning

Vi använder oss av Millers klotång som vi tvättar och rengör mellan varje besök. Förutom sax kan vi även använda oss av filar eller slip vid behov.

All hantering sker med  vänliga händer och s.k.  frivillig hantering vilket är en metod där hunden har möjlighet att säga paus och där vi respekterar att hunden har olika erfarenheter ihopkopplade med olika känslor och det är okej.

En klo skall inte nudda marken/golvet när hunden står passiv. Hunden skall kunna välja att sätta i sin klo för att skapa kraft och tryck men i passivt läge skall klon vara fri i luften och hunden tyngd skall bäras på trampdynorna.

En hund som har långa klor bär sin vikt på klorna istället för trampdynorna och har lättare för att skapa problem med sina tåleder/artros i framtiden och har även åsikter om att klippa klorna då tåroten ömmar och är överbelastad.

Vi erbjuder 4 stycken olika  tjänster av Kloklippning.

Kloklippning 1a gången är för dig som aldrig besökt oss tidigare, som vill ha råd och tips men kanske inte har några direkta problem med klippningen i sig.
Kloklippning, 1a gången
200 kr

Kloklippning Återbesök är för kunder som varit hos oss tidigare och där hundarna känner oss och är vana att bli klippta utan hanteringsproblematiker eller åsikter.

Kloklippning, stammis utan hanteringsproblematiker,
1 besök 
100 kr       4 besök 390 kr

Kloklipp mellan pälsvårdsbesök  är för våra pälsvårdskunder, som är välkomna att boka en kloklippning mellan pälsvårdsbesöken. Max 2 besök mellan klipptiderna.
Kloklippning mellan pälsvårdsbesöken hos Klicka Hunden, 1 besök
0 kr

PAKETERBJUDANDE
Du bokar första tiden här, resterade tider bokar vi tillsammans när vi träffas.

Kloklippning för ombörjare är ett paket vi erbjuder där vi börjar om från början med att ändra känslan och inställningen till att hålla i tassen och hålla i en klotång samtidigt. 
Kloklippningspaket, med hanteringsproblematiker, 4 besök á 30 min
990 kr