Vi söker en timvikarie

Kommun: Karlskrona (Torskors)

Omfattning:  timvikarie / vid behov

Start: 15/8 2022

Varaktighet: 15/8 - 15/10 2022

Anställningsform: vikarie, tidsbegränsad 2 mån, timvikarie

Kvalifikationer: Stor Hundvana och intresse för hundträning.

Meriterande: Utbildad Hundskötare eller liknande

Arbetstider: varierande, måndag - fredag mellan 06:30- 17.30, efter behov.

Om arbetet:
Klicka Hundens Hunddagis är ett REKO Flockdagis som nu vill utöka sin personalstyrka under sommartid och vi söker därför efter dig som älskar och värnar om hundars bästa. Vi är ett litet företag så stor vikt kommer att läggas vid personlighet och kemi med övriga anställda.

Du skall ha samma förhållningssätt och grundsyn till hundar som Klicka Hunden dvs. R+ på individnivå. Du bör slänga dig med termer som Frivillig hantering, Belöningsbaserat träningssätt, Fear free, snälla händer, REKO , mjuka metoder. Du är en person som gärna ger allt under arbetstid och engagerar dig i dina arbetsuppgifter. En person som söker till oss bör vara rökfri, miljömedveten, företagsam stresstålig, ha ett inre driv och klara högre ljudnivå.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara hundskötare på hunddagiset där städning, rastning och skötsel och omvårdnad om hundar ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer även att hjälpa till vid utfodring och vid öppning/stängning.

Vi söker någon med hundvana och passion för hundar men även social kompetens då arbetet innebär kontakt med hundägare. Du ska även klara av att jobba självständigt med hundarna på promenader och inne på dagiset genom belöningsbaserade metoder.

Det är ett stort plus om du sedan tidigare har jobbat på hunddagis eller genom utbildning praktiserat på hunddagis men det är inget krav.

Låter det här intressant?
Maila [email protected] med
- personligt brev,
- CV,
- en nytagen bild på dig själv och
- beskriv hur du skulle göra med en hund som drar i kopplet, för att få den att gå vid sidan om dig istället.

Sista ansökningsdag är sönd 30/6 2022, vi bjuder in till intervjuar löpande.

#hundskötare #Karlskrona #jobbaikarlskrona #jobbamedhund