Harmonisk hantering för hundägare

Öppnar för anmälan ett fåtal omgångar om året MEN du kan redan nu sätta upp dig på väntelistan vid sidan om.

Önskar du att din hund njöt av att bli hanterad? Bad om mera borstning eller bad dig om att få klorna klippta en gång till?

Harmonisk hantering är perfekt för dig som vill hitta övningar, bygga förtroende och få råd som passar dig och din hund i hemmet, hos hundfrisören eller hos veterinären. 

Harmonisk hantering är en onlineutbildning där vi går igenom från grunden hur du ska tänka, planera, strukturera och genom praktiska råd också hur du ska närma dig "er akilleshäl". Tillsammans hjälper vi dig att klara av att nå dina drömmar.

Klicka Hundens onlinekurser och fysiska kurser utgår från Holistisk Hundhållning med ett belöningsbaserat hundtänk där hundens känsla är i fokus. Utbildningen gå i linje med den etiska guiden LIMA och bygger på Frivillig hantering där Thess är speciellt utbildad inom hundspråk, hundbeteende och beteendeutredningar. Thess är Fear Free Certifierad och håller kurser för branschkollegor och privatpersoner runt om i landet.


Harmonisk hantering  har du tillgång till så länge du vill eller så länge kursen finns kvar på den här plattformen. Avgiften är en engångsavgift och du kan använda din nya kunskap på hela husets hundar.

Innehållet består av 3 stycken moduler som släpps var 14:e dag. Däremellan hålls ett livemöte mellan varje modul.
Kursen innehåller 38 lektioner och passar alla åldrar på hundar och alla typer av hundar. Både din hund som inte har problem men du vill förbereda inför t.ex. veterinärbesök men även för din hund som avskyr hantering och gör vad som helst för att slippa.

Yrkesverksam?
Önskar du som professionell kollega få en mer inriktad utbildning inom ett specifikt område efter du gått den här kursen, går det bra att kontakta mig. Under oktober 2022 kommer en vidareutbildning i frivillig hantering arrangeras för Hundfrisörer.

Sätt upp dig på väntelista! 

Harmonisk hantering är endast öppen för nya deltagare under specifika perioder.

För att snabbt få information och inte missa när anmälan öppnar,  sätt upp dig på väntelistan nedan, så blir du först att få information om när jag öppnar för nya deltagare! 

Det är inte bindande att sätta upp sig på väntelistan och du måste själv anmäla dig när perioden för nya anmälningar öppnar. Detta är endast för att få bättre erbjudanden och bli först att veta när vi öppnar.

Antal platser är begränsat