Harmonisk hantering för hundägare

Öppnar för anmälan ett fåtal omgångar om året MEN du kan redan nu sätta upp dig på väntelistan vid sidan om, om anmälan inte är öppen!

Önskar du att din hund njöt av att bli hanterad? Bad om mera borstning eller bad dig om att få klorna klippta en gång till?

Harmonisk hantering är perfekt för dig som vill hitta övningar, bygga förtroende och få råd som passar dig och din hund i hemmet, hos hundfrisören eller hos veterinären. 

Harmonisk hantering är en onlineutbildning där vi går igenom från grunden hur du ska tänka, planera, strukturera och genom praktiska råd också hur du ska närma dig "er akilleshäl". Tillsammans hjälper vi dig att klara av att nå dina drömmar.

Klicka Hundens onlinekurser och fysiska kurser utgår från Holistisk Hundhållning med ett belöningsbaserat hundtänk där hundens känsla är i fokus. Utbildningen gå i linje med den etiska guiden LIMA och bygger på Frivillig hantering där Thess är speciellt utbildad inom hundspråk, hundbeteende och beteendeutredningar. Thess är Fear Free Certifierad och håller kurser för branschkollegor och privatpersoner runt om i landet.


 

ÖPPET FÖR ANMÄLAN! START 8/1 KL:20:00

2500 kr

  • Ingen tidsbegränsning
  • Förklarar från grunden och uppåt
  • Titta hur många gånger du vill
  • 3 block med olika inriktningar
  • över 30 lektioner
ja, jag vill gå kursen!

Elin Albertsson, Hundägare
Eskilstuna

 "Bra pedagogisk kurs, små steg där det förklaras så man förstod lätt övningarna.
Denna kurs gjorde att vi tog stora steg framåt, o vi får en mysig stund istället för panik och stess"

Harmonisk hantering  har du tillgång till så länge du vill eller så länge kursen finns kvar på den här plattformen. Avgiften är en engångsavgift och du kan använda din nya kunskap på hela husets hundar.

Innehållet består av 3 stycken moduler som släpps var 21:e dag. Däremellan hålls ett livemöte mellan varje modul via zoom.
Kursen innehåller ca 30 lektioner och passar alla åldrar på hundar och alla typer av hundar. Både din hund som inte har problem men du vill förbereda inför t.ex. veterinärbesök men även för din hund som avskyr hantering och gör vad som helst för att slippa. 
Efter önskemål från deltagare eller ny inspiration från Thess, fylls det på med nya övningar löpande. Det får självklart både nya och gamla deltagare ta del av.

Yrkesverksam?
Önskar du som professionell kollega få en mer inriktad utbildning inom ett specifikt område efter du gått den här kursen, går det bra att kontakta mig. Under våren 2023 kommer en vidareutbildning i frivillig hantering arrangeras för Hundfrisörer. Sök på Harmonisk Hantering för Hundfrisörer.


 

Emma Rosenmüller, Hundfrisör 
Astas Dogspa

 
"Bra pedagogisk kurs, små steg där det förklaras så man förstod lätt övningarna.
Denna kurs gjorde att vi tog stora steg framåt, o vi får en mysig stund istället för panik och stessEn väl genomtänkt kurs som delade upp hanteringen i små portioner som gjorde det lätt och roligt att följa. Therese är bra på att fånga upp det man tycker är svårt på zoom-träffarna och ge konkreta tips om hur man kan komma vidare. Rekommenderas varmt till alla hundägare som vill få närmare relation med sin hund genom en trevligare hantering med mer samarbete."