Harmonisk hantering av hund

Öppnar för anmälan 15/6 2022 MEN du kan sätta dig på väntelistan redan idag! 
Önskar du att din hund njöt av att bli hanterad? Bad om mera borstning eller bad dig om att få klorna klippta en gång till?

Harmonisk hantering är perfekt för dig som vill hitta övningar, bygga förtroende och få råd som passar dig och din hund i hemmet, hos hundfrisören eller hos veterinären. 

Harmonisk hantering är en onlineutbildning där vi går igenom från grunden hur du ska tänka, planera, strukturera och genom praktiska råd också hur du ska närma dig "er akilleshäl". Tillsammans hjälper vi dig att klara av att nå dina drömmar.

Klicka Hundens onlinekurser och fysiska kurser utgår från Holistisk Hundhållning med ett belöningsbaserat hundtänk där hundens känsla är i fokus. Utbildningen gå i linje med den etiska guiden LIMA och bygger på Frivillig hantering där Thess är speciellt utbildad inom hundspråk, hundbeteende och beteendeutredningar. Thessär Fear Free Certifierad och håller kurser för branschkollegor och privatpersoner runt om i landet.


Harmonisk hantering  har du tillgång till så länge du vill eller så länge kursen finns kvar på den här plattformen. Avgiften är en engångsavgift och du kan använda din nya kunskap på hela husets hundar.

Önskar du som proffessionell kollega få en mer inriktad utbildning inom ett specifikt område efter du gått den här kursen, går det bra att kontakta mig för att få steg 2 som riktar sig till dig som arbetar proffessionellt med hund. Önskar du att jag kommer till dig fysiskt och lär dig och dina kollegor mer kring frivillig hantering, hur lokalen ska byggas upp och går igenom hur du ska tänka, lägga upp priser och planera schema går det också bra, kontakta mig för prisuppgifter annars finns även detta i steg 2.

Sätt upp dig på väntelista! 

Harmonisk hantering är endast öppen för nya deltagare under specifika perioder.

För att snabbt få information och inte missa när anmälan öppnar,  sätt upp dig på väntelistan nedan, så blir du först att få information om när jag öppnar för nya deltagare! 

Det är inte bindande att sätta upp sig på väntelistan och du måste själv anmäla dig när perioden för nya anmälningar öppnar. Detta är endast för att få bättre erbjudanden och bli först att veta när vi öppnar.

Antal platser är begränsat

Harmonisk Hantering

Pris: 2500 kr,
betalas med 1 betalning á 2500 kronor.

Harmonisk Hantering - delbetalning

Pris: 2500 kr,
betalas med 2 betalningar á 1250 kronor.