Hundbutiken på Järavägen 8

Ingång på vänster långsida. Vi säljer utvalda produkter och märken som vi själva testat och gärna använder på våra egna hundar.
I butiken finns endast produkter som vi anser håller den kvalitet som vi söker i produkter. Välkommen in med din hund. Hanhundar skall ha kisskydd (finns att låna) när de kommer in i lokalen.

Nya öppetider under sommaren

Under sommaren öppnar vi en timme tidigare så du hinner handla innan det blir för varmt för hundarna att vistas utomhus eller vara i bilen. Lämnar du hunden i bilen vill vi gärna att du säger till, så håller vi koll på hunden medan du handlar. Värmeslag kan komma snabbt och kan få förödande konsekvenser. 

Måndagar - Fredag:
klockan 09:00 - 17:30

Lördagar, Söndagar & Röda dagar:
Stängt

Vi är återförsäljare av Sund Hundmat

Sund Hundmats helfoder, köttben och frystorkade belöningsgodis är till 100% baserade på antingen nöt, lamm, vildand eller vilt, och består av kött, brosk och innanmat i rätt proportioner för din hund. Utan utfyllnad av vare sig spannmål eller grönsaker.

Ett modernt helfoder med råvaror från djur som får vara ute och beta fritt, som inte intensivuppföds, och som produceras till 100% av energi från solceller. Sund Hundmat ställer extremt höga krav på vår produktionsprocess – hela vägen från råvara till färdig produkt. Samma stränga krav på kvalitetskontroll, renlighet och hygien gäller som vid tillverkning av mat för människor.

___________
Vi, på Klicka Hunden, valde Sund Hundmat dels för att de har en noggrant detaljerad innehållsförteckning samt innehåller endast mat som hunden kan dra näring ifrån istället för utfyllad som finns i många foder. Hos Klicka Hunden hittar du både fryst helfoder, kompletteringsfoder och köttben. Du hittar även frystorkat godis och frystorkat helfoder för resor eller semester.

Vi är återförsäljare av Standardt Produkter

Standardt Produkter är ett svenskt företag på västkusten som förlitar sig på bra fullgoda råvaror och kompetens. Sedan 1989 år har Standardt tillverkats och hela tiden med djurets bästa i fokus. Standardt, en enkel kost med en naturlig biologisk sammansättning för att nå ursprungsdieten.
_______________

Vi, på Klicka Hunden, valde Standardt Produkter då fodret innehåller allt som en hund kan ta upp näring ifrån och är det bästa torra helfodret på marknaden. Dessutom är Standardt Produkter väldigt noga med vilka som får sälja deras foder. Vi är mycket glada över att både kunna sälja deras torrfoder och deras tillskott, som är fantastiska!

Vi är återförsäljare av RAUH!

Aristo Oy tillverkar finländska tuggben och finländskt godis i sin egen produktionsanläggning, under varumärkena RAUH! 

Rauhs mål och vår framgångsfaktor är en nöjd kund. De vill vara den bästa aktören inom branschen och vår tyngdpunkt kommer i framtiden att ännu mer ligga på att tillhandahålla en människonära kundtjänst, för ditt husdjurs bästa ...

 ___________
Vi på Klicka Hunden valde att bli återförsäljare till RAUH! Då deras godis och tugg är av bästa kvalité och håller lång tid. Det finns många olika typer att välja mellan och väldigt många olika smaker. 

Vi är återförsäljare av Tassafritt

TassaFritt är ett litet familjeägt företag som drivs av Robin och Kerstin (och ett gäng hundar) som tycker den bästa känslan i världen är när ens hund är lycklig och hälsosam! Med detta som mål startade vi TassaFritt hundgodis. Vi säljer endast hälsosamma svenska och naturliga produkter. När du handlar av oss vet du vad du ger din hund. Vi vill att alla hundar ska äta godis och tugg av bra kvalité.

Vi är återförsäljare av Nutrolin

Mer info kommer inom kort.

Vi är återförsäljare av Svenska Djurapoteket

mer info kommer inom kort.

Vi är återförsäljare av Adaptil

mer info kommer inom kort.

Vi är återförsäljare av K9 Competition

Pälsvårdsartiklar i flytande form. Skonsam mot skinnet och har en mild doft. 

Vi är återförsäljare av Esmergot

Pälsvårdsartiklar i torr form. Sparar på miljön och fraktkostnader. Används som du använder en tvål.

Espree

Pälsvårdsartiklar i flytande form. Har en tydlig doftsättning där Blåbärsshampot är populärt.

PSH

Vi håller på att testa detta märket. återkommer med respons.

Artero

Facoritmärke hos Thess för saxar, sprayprodukter, övrig pälsvård.

Show Tech

mer info kommer

Always Your Friend

mer info kommer

Emmzo

mer info kommer

Trixie Belöningstuber

mer info kommer

2pets

mer info kommer

DC Zero Sele

Selen är en sele som är skapad i Polen och som finns i många olika nyanser och som sitter bra mot kroppen utan att skava. Fördelen med DC Zero är att den finns både i längre varianter för hundar med lång rygg men också bredare varianter för hundar med bredare bröstkorg. Vi tar regelbundet in den här selen till butiken. Vi har några storlekar inne och beställer hem om du önskar en som vi inte har.

Pomppa

Finska märket Pomppa är kända världen över för sina fina, välsydda och effektiva hundkläder. De har fyra varianter på täcken och en jumper. Vi tar regelbundet in den här  plaggen till butiken. Vi har några storlekar inne och beställer hem om du önskar en som vi inte har.

Millers Klotång

mer info kommer

Lickimat

mer info kommer

Eat Slow live Longer

mer info kommer

LG Apporter

mer info kommer

Doggie-zen

mer info kommer

Nina Ottosson

mer info kommer

JW Pets

mer info kommer

Blygerhundar

mer info kommer

Valpträning

mer info kommer

Bäst Var-dag

mer info kommer

Ozami

mer info kommer

Vetpris

mer info kommer